Schrijf ons een brief

Aan de drie jongste groepen willen we vragen om zeker een kaartje/briefje te sturen. Bij het vertrek zal er een brievenbus klaarstaan. Daar kan je je briefje in steken en dan zal de leiding het op kamp aan uw zoon of dochter afgegeven.

Kampadres

Chiro Hemo Opstal

(Naam + groep)

Molenstraat 62

2460 Kasterlee

(gebouw 11 kajak)

Geen postpakketten

Wij vragen om géén postpakketten te sturen. We amuseren ons een hele dag lang en we vullen onze buik lekker vol tijdens het eten.

Wanneer er toch een postpakket toekomt, zal de leiding dit bewaren tot het einde van het kamp. Pas bij terugkomst in Opstal wordt dit afgegeven.

Postzegels en kaartjes kopen op kamp

In het zakgeld dat bij het vertrek gevraagd wordt, houden wij GEEN rekening met eventuele kaarten en postzegels die nog moeten aangekocht worden.

Een kaart kost €1,00 en een postzegel €1,00. Voorzie dus extra zakgeld voor de kaartjes en de postzegels a.u.b.

Wie zelf kaartjes en postzegels van thuis wil meebrengen, kan dat ook altijd doen natuurlijk. Het is geen verplichting om deze van de Chiro te kopen. Geef aan de kleinsten een duidelijke adressenlijst mee en zeker voorgeschreven etiketten of enveloppen.

Wij vragen ook om het geld voor de brieven af te geven bij vertrek in een aparte enveloppe, zo kan de leiding een overzicht bewaren van wie hoeveel betaald heeft.