Uniform

Als leiding van een Chirogroep zijn we er trots op om het chiro-uniform te mogen dragen. Ook van de leden, uitgezonderd de sloebers, verwachten we dat ze op zondag in uniform naar de activiteiten komen. Het uniform is te koop in de chirowinkels: “de Banier-winkels” te Aalst, Gent, Brussel, Mechelen, … (klik voor meer informatie).
Er is een heel assortiment aan Chirospullen te verkrijgen, maar wij beperken ons tot enkele zaken. Het dragen van een beige short of rok en een T-shirt en trui van de Chiro is het belangrijkste. Er kunnen eventueel ook extra’s zoals een hemd en Chirokousen aangekocht worden, maar dit is zeker geen verplichting.

Het is ook een optie om T-shirts en truien van Chiro Hemo Opstal zelf aan te kopen. Deze zijn beschikbaar in verschillende maten. Daarnaast werken wij met 2dehandskledij. Bij interesse, kunt u op zondag steeds iemand van de leiding aanspreken.
Als je thuis nog een ‘chirostuk’ hebt liggen dat te klein is of je niet meer aandoet mag je dit laten weten aan iemand van de leiding, zo kan je geliefde uniform een 2de leven krijgen!
 
Prijzen:
–          Prijzen van de 2dehandskledij variëren tussen €3 en €10.
–          T-shirt Chiro Hemo Opstal: €10
–          Trui Chiro Hemo Opstal Kinderen: €20
–          Trui Chiro Hemo Opstal Volwassenen: €25