Contact

Wil je…

… bij de muziekkapel komen?

Wie mag bij de muziekkapel?

Alle leden van Chiro Hemo Opstal (inclusief oud-leiding) zijn welkom bij de muziekkapel. Eén regel geldt wel en die is dat je minstens bij de speelclub moet zijn. Je moet dus minstens 8 jaar oud zijn.

Wat kan je spelen?

In principe kan je spelen wat je wil. We vragen wel om minimum de eerste 2 jaar dat je bij de muziekkapel bent, een blaasinstrument te bespelen. Deze regel is er omdat een nieuw lid anders onmogelijk de marsen kan aanleren. Iemand die muziekschool volgt, mag daarentegen wel vanaf het eerste jaar een instrument kiezen. Je kan kiezen uit: klaroen, bazuin, jachthoorn, bas, symbalen, triangel, trommel, basdrum, lyra, enzovoort!

Wanneer kan ik meedoen?

We repeteren elke vrijdag van 19u30 tot 20u30, nadien kunnen de gasten meteen naar de Chiro. In het begin van het schooljaar komen we naar de Chiro om te laten weten dat de repetities van dat jaar beginnen. Je kan vanaf dan gewoon langskomen op een repetitie! Het is makkelijk als je dan start zodat we alle nieuwe muziekkapellers samen kunnen lesgeven. Kan je om een of andere reden niet komen tijdens die eerste repetities of bedenk je je later op het jaar, geef dan eerst een seintje (gegevens hieronder) en dan laten we weten wanneer het past dat je inspringt.

… ons horen spelen op jouw festiviteit?

Wil je de muziekkapel van Chiro Hemo Opstal uitnodigen voor een optreden, neem dan als de bliksem contact op met:

       muziekkapel@chirohemoopstal.be

of

Tom Stallaert
+32 470 69 34 63

of check onze Facebookpagina