Het kamp

 

Welkom op de kamppagina! Hieronder vind je de antwoorden op al je vragen over ons jaarlijkse chirokamp. Mochten er toch nog vragen onbeantwoord blijven, neem dan gerust contact op met iemand van de leiding.

We vragen jullie ook om het kampboekje niet te verwaarlozen, er kunnen steeds interessante weetjes bijkomen of je kan soms dingen uit het oog verliezen..

Buitenlands kamp oudste gasten

Chiro Hemo Opstal bestaat dit jaar 50 jaar,  en dat willen we vieren. Daarom nemen we al onze oudste gasten mee naar Oostenrijk. Dit alles wordt in samenwerking met JEKA georganiseerd. Door de coronacrisis en de kilometerbeperking (150km buiten de belgische grens) die opgelegd is door de Vlaamse overheid zullen wij dit jaar niet naar Oostenrijk kunnen vertrekken. Maar niet getreurd, wij hebben een oplossing gezocht en gevonden! De kampplaats van onze jongste groepen is ook in het buitenland maar valt wel binnen de 150 km! We hebben de huurperiode kunnen verlengen en zullen dus ook met onze oudste gasten naar Erloy trekken deze zomer. 

Wanneer?

We vertrekken met alle oudste groepen (jongens en meisjes) op 29 juli 2020.  6 augustus 2020 zullen wij iedereen terug veilig afzetten op den Opstal.

Waar?

We trekken dit jaar naar Noord-Frankrijk  
Meer bepaald naar Erloy (Le Moulin 1). https://maps.app.goo.gl/feYRQf2Ejbajo5seA

Ons kampterrein bevindt zich op een eilandje, we hebben een groot terrein om te spelen en een rivier om af te koelen.

Wakostda ?

Dankzij een overbruggingskrediet van VZW Parochiale Werken krijgt binnenkort iedereen zijn geld van het Jeka-kamp teruggestort. Voor het nieuwe kamp naar Frankrijk vragen we om opnieuw kampgeld te betalen, maar meer info hierover volgt later.

Wie ?

Voor al onze oudste gasten -> Toppers, Tippers, Kerels, Tiptiens en Aspi’s

inschrijven?:

Wij gaan binnenkort opnieuw vragen om jullie in te schrijven. Als je wilt meegaan moet je je dus opnieuw inschrijven. Als je ingeschreven was voor het kamp naar Oostenrijk wilt dit niet zeggen dat je automatisch ingeschreven bent voor het kamp naar Frankrijk. Maar ook hierover zullen we snel meer informatie geven!

Buitenlands kamp jongste gasten

Omdat we onze jongste gasten ook een zalig kamp willen geven maar hen de lange busrit willen besparen gaan we met de sloebers, speelclub, kwiks en rakkers naar Noord-Frankrijk

Dit jaar zullen onze jongste gasten in tenten slapen, een veldbed gaat iedereen zeker nodig hebben. Omdat we naar Frankrijk trekken hebben we ook de toestemming van de ouders nodig (meer info hier) + een Europese ziekteverzekeringskaart.

Er komt zeker nog een infoavond om alles nog eens op een rijtje te zetten en nog meer infomatie te delen. Deze datum zal nog meegedeeld worden.

Hebt u nog vragen? Aarzel dan zeker niet om iemand van de leiding aan te spreken!

Wanneer?

we zullen met onze jongsten 20 juli 2020 vertrekken. Omdat de leiders en leidsters hun mama en papa te hard gaan missen komen wij 27 juli 2020 al terug.

Waar?

Omwille van een dubbele boeking kunnen wij niet meer het kamphuis in Landen. Wij zijn dus opnieuw op zoek moeten gaan naar een ander kamphuis en we hebben gevonden!

We trekken dit jaar naar Noord-Frankrijk  
Meer bepaald naar Erloy (Le Moulin 1).

Ons kampterrein bevindt zich op een eilandje, we hebben een groot terrein om te spelen en een rivier om af te koelen.

 

Wakostda ?

Meer info volgt nog, wij zijn onze centjes nog aan het tellen XD

Wie ?

We verwachten alle Sloebers, Speelclubbers, Kwiks en Rakkers om er 7 fantastische dagen van te maken.

inschrijven?

door de maatregelen omtrent het Coronavirus zal de leiding niet meer kunnen langskomen om iedereen in te schrijven. Maar geen zorgen, je kan je zoon/dochter inschrijven via volgend inschrijvingsformulier. de uiterste inschrijfdatum via het formulier is 26/04/2020!

inschrijvingsformulier: http://erloy2020.chirohemoopstal.be