SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Het kamp

tekening_tent_groot

Welkom op de kamppagina! Hieronder vind je de antwoorden op al je vragen over ons jaarlijkse chirokamp. Mochten er toch nog vragen onbeantwoord blijven, neem dan gerust contact op met iemand van de leiding.

We vragen jullie ook om het kampboekje niet te verwaarlozen, er kunnen steeds interessante weetjes bijkomen of je kan soms dingen uit het oog verliezen..

 

Wanneer ?

De Jongens vertrekken dit jaar als eersten op 21 juli 2017. Na tien dolle dagen, op 31 juli, komen ze weer terug en worden ze afgewisseld door de Meisjes, die dan op hun beurt op 10 augustus zullen terugkeren van een spetterend kamp.

Niet vergeten dat de twee oudste groepen met de fiets op kamp gaan! Zij zullen dus waarschijnlijk een dag vroeger vertrekken. De leiding houdt jullie op de hoogte.

kamp info (2)

 

 

plattegrond

Waar?

Dit jaar gaan we op kamp naar Haelen, in Nederland.

Kamphuis De Spar: meer info

phoca_thumb_l_dsc08348

 

Wakostda ?

Onder meer door een grote bijdrage van onze chirokas kunnen we je 10 dagen plezier aanbieden voor de prijs van €140. Ouders die meer dan twee kinderen bij de chiro hebben, betalen vanaf het derde kind slechts €100.

 

Wie ?

Natuurlijk is het kamp voor alle Chiroleden, maar toch moet je ten minste tien zondagen van één Chirojaar gekomen zijn om mee te mogen op kamp.

 

Post:

Elke gast heeft graag een postje op kamp !

Lieve, grappige, kleine en grote briefjes kunnen naar het volgende adres opgestuurd worden.

Par (1)gVanaf dit jaar kunnen de briefjes naar de gasten ook al meegegeven worden bij het vertrek ! Er zullen drie dozen staan waar jullie de briefjes voor dag 2 – dag 5 en dag 8 kunnen droppen. Zo zijn de gasten zeker dat ze een briefje ontvangen in het verre Nederland.

Vanaf dit jaar mogen er geen postpakketten meer gestuurd worden naar de gasten. Wanneer er toch nog postpakketten toekomen zullen deze op het einde van het kamp pas afgegeven worden.


Reacties zijn uitgeschakeld

»  Aanmelden
© Copyright Chiro Hemo Opstal