Popeiland (3 jongste groepen)

Beste ouders

Woensdag 26 juni is het weer zover, we gaan naar Popeiland! Popeiland is een namiddag vol plezier met activiteiten, attracties en goede muziek op het provinciaal domein te Puyenbroeck. Het belooft een geweldige dag te worden voor iedereen.

Deze woensdag wordt er om 12u vertrokken aan de Pit met de bus. Dit betekent natuurlijk dat jullie zoon/dochter de school +-20 mintuten vroeger zal moeten verlaten. Dit werd door de chiro al geregeld met VB Opstal.

Even praktisch:

Vertrek- en aankomstuur: We vertrekken om 12u aan de Pit, er wordt verwacht dat we rond 19u terug zullen zijn. Indien er vertraging is wordt dit zeker rondgestuurd.

Wat mee te nemen:

  • Een lunchpakket voor (eventueel) op de bus
  • Indien nodig een koek voor tussendoor (een vieruurtje wordt geregeld door ons)
  • Wat zakgeld
  • K-way indien slecht weer
  • Je goed humeur ☺

Wa kost da?

De prijs bedraagt €16 voor het ticket en busrit. Op Popeiland zelf kan er ook iets gekocht worden met eventueel zakgeld.

Gelieve een enveloppe met het bovenstaande bedrag en de naam + groep van uw zoon/dochter af te geven aan de leiding indien ze meegaan op deze superleuke dag vol speelplezier. Je kan de enveloppe ook in de bus steken van leider Bokke: Brandstraat 97, 9255 Buggenhout. Gelieve dit ten laatste op zondag 23 juni te doen.

Wij hebben de zon al geboekt zodat we een zeer fijne dag tegemoet gaan. We kijken er alvast erg naar uit!

 

Tot dan!

De leiding