Popeiland (3 jongste groepen)

Beste ouders

Woensdag 26 juni is het weer zover, we gaan naar Popeiland! Popeiland is een namiddag vol plezier met activiteiten, attracties en goede muziek op het provinciaal domein te Puyenbroeck. Het belooft een geweldige dag te worden voor iedereen.

Deze woensdag wordt er om 12u vertrokken aan de Pit met de bus. Dit betekent natuurlijk dat jullie zoon/dochter de school +-20 mintuten vroeger zal moeten verlaten. Dit werd door de chiro al geregeld met VB Opstal.

Even praktisch:

Vertrek- en aankomstuur: We vertrekken om 12u aan de Pit, er wordt verwacht dat we rond 19u terug zullen zijn. Indien er vertraging is wordt dit zeker rondgestuurd.

Wat mee te nemen:

  • Een lunchpakket voor (eventueel) op de bus
  • Indien nodig een koek voor tussendoor (een vieruurtje wordt geregeld door ons)
  • Wat zakgeld
  • K-way indien slecht weer
  • Je goed humeur ☺

Wa kost da?

De prijs bedraagt €16 voor het ticket en busrit. Op Popeiland zelf kan er ook iets gekocht worden met eventueel zakgeld.

Gelieve een enveloppe met het bovenstaande bedrag en de naam + groep van uw zoon/dochter af te geven aan de leiding indien ze meegaan op deze superleuke dag vol speelplezier. Je kan de enveloppe ook in de bus steken van leider Bokke: Brandstraat 97, 9255 Buggenhout. Gelieve dit ten laatste op zondag 23 juni te doen.

Wij hebben de zon al geboekt zodat we een zeer fijne dag tegemoet gaan. We kijken er alvast erg naar uit!

 

Tot dan!

De leiding

Buitenlandskamp

Voor het 50 jarig bestaan van onze Chiro gaan wij in 2020 met onze oudste groepen (jongens en meisjes) op buitenlands kamp! Wij nodigen daarom ouders samen met hun oudste gasten graag uit op de infoavond komende zondag. Jullie krijgen dan meer uitleg over de prijs, waar we naartoe gaan en nog veel meer.
Tot dan!

Op kamp!

De jongens vertrekken dit jaar als eersten op 21 juli 2018. Na tien dolle dagen, op 31 juli, komen ze weer terug en worden ze afgewisseld door de meisjes, die dan op hun beurt op 10 augustus zullen terugkeren van een spetterend kamp.

Niet vergeten dat de twee oudste groepen met de fiets op kamp gaan! Zij zullen dus waarschijnlijk een dag vroeger vertrekken. De leiding houdt jullie op de hoogte.

Pensenkermis

Zondag 17 februari organiseren we onze jaarlijkse pensenkermis.

Iedereen is welkom vanaf 17u in zaal Torenhof te Opstal.

Op het menu staan heerlijke pensen met zelfgemaakte appelmoes.

Er zijn ook croque-monsieurs te verkrijgen.

Deze avond is het verkiezing van de nieuwe chiroprins 2019.

Dit jaar nemen volgende kandidaten het tegen elkaar op: Jasper (Jappie) en Björn (Staveken).

Het belooft een spannende strijd te worden!